Newsletter header

Hirtshals Fjernvarme A.m.b.a     Sindal Varmeforsyning A.m.b.a.     Hjørring Varmeforsyning     Bindslev Fjernvarme A.m.b.a.     Løkkensvejens Kraftvarmeværk A.m.b.a.     Lørslev Fjernvarmeforsyning A.m.b.a.


Hvem er Energispareselskabet Vendsyssel A/S

Alle energiselskaber i Danmark (fjernvarmeselskaber, elselskaber og naturgasselskaber er forpligtet til at yde en indsats for at reducere energiforbruget i Danmark.

Det sker i forbindelse med krav til forsyningsselskaberne om at reducere energiforbruget og realisere energibesparelser jf. ”Aftale af den 16. december 2016 om net- og distributionsselskabernes energispareindsats mellem energi-, forsynings- og klimaministeren og net- og distributionsselskaberne inden for el, naturgas, fjernvarme og olie”.

Derfor indhenter og indberetter Energispareselskabet Vendsyssel A/S energibesparelser til Energistyrelsen på vegne af Hirtshals Fjernvarme A.m.b.a., Sindal Varmeforsyning A.m.b.a., Hjørring Varmeforsyning A.m.b.a., Bindslev Varmeforsyning A.m.b.a., Løkkensvejens Kraftvarmeværk A.m.b.a. samt Lørslev Fjernvarmeforsyning A.m.b.a.

Selskaberne skal tilsammen indhente og indberette 14.143 MWh i 2018. Det svarer til det årlige energiforbrug i ca. 780 boliger.

 Du kan læse mere om energiselskabernes energispareindsats i Energistyrelsens folder her

 


Siden blev udskrevet fra: http://www.energisparv.dk/energispareselskabet-vendsyssel-as/ Udskrevet kl. 13:55 - mandag d. 17. december 2018