Vi hjælper dig med at spare på energien

Vi har lavet en fælles indsats for at kunne give jer bedst mulig rådgivning om energibesparelser.

Sådan hjælper vi dig med at spare på varmen - og pengene...

Du har mulighed for at opnå gode besparelser på din el- og varmeregning. Dit forsyningsselskab tilbyder lige nu et kontant energitilskud til udførelse af energibesparelser. Energitilskuddet er skattefrit og du kan samtidig benytte dig af håndværkerfradraget.

Du kan få en håndværker til at udføre de energibesparende forbedringer af din bolig, men du må også gerne selv lave dine energiforbedringer. Du kan få tilskud til f.eks. isolering af lofter, gulve og vægge, nye vinduer og døre, konvertering til varmepumpe, fjernvarme eller træpillefyr og meget, meget andet.

Når du er færdig med din energirenovering, skal du sende os dokumentation på, at du har lavet dine energibesparelser. Det skal f.eks. være fakturaer fra håndværkeren eller på de materialer, som du har indkøbt til energirenoveringen. Vi skal også bruge billeddokumentation af før- og efter-situationen. Når vi har godkendt din dokumentation og beregnet dit energitilskud, indsætter vi tilskuddet på din konto.

OBS: Du skal søge om energitilskud, og have det godkendt, INDEN du bestiller håndværker eller materialer og går i gang med din energirenovering.